אירוע קולינרי שכולו חגיגה למטבח הישראלי במלוא הדרו!
במסגרת האירוע ניתן יהיה לקחת חלק בסדנאות בישול מיוחדות בניצוחם של השפים והבשלנים הטובים והמוכשרים בישראל, לצאת למסע קולינרי מרתק בעקבות האוכל הישראלי מאז ועד היום וליהנות מיריד אוכל המציג את פסגת תוצרת הארץ וחומרי הגלם האיכותיים ביותר – נוכחות חובה לכל חובב קולינריה!
במסגרת האירוע ניתן יהיה לקחת חלק בסדנאות בישול מיוחדות בניצוחם של השפים והבשלנים הטובים והמוכשרים בישראל, לצאת למסע קולינרי מרתק בעקבות האוכל הישראלי מאז ועד היום וליהנות מיריד אוכל המציג את פסגת תוצרת הארץ וחומרי הגלם האיכותיים ביותר – נוכחות חובה לכל חובב קולינריה!
מתי?
26-24 ביוני 2014
היכן?
מתחם התחנה
• סדנאות בישול מגוונות לקהל הרחב, שיועברו ע"י שפים, בשלנים ובלוגרים מובילים (בתשלום).
• "יריד תוצרת הארץ"- תוצרת חקלאית, גבינות וקונפיטורות בעבודת יד, מבחר יינות ובירות ממבשלות ויקבי בוטיק ישראלים ועוד . • מוזיאון תולדות האוכל של "אסם" - מסע קולינארי חדשני ויחיד מסוגו בעקבות תולדות האוכל הישראלי משנות ה-40, ועד היום. • מופעי בישול של השפים המובילים אביב משה, ישראל אהרוני, עומר מילר, אבי ביטון ונוף - זוכת מאסטר שף. • 4 מסעדות פופ-אפ של זוכי תחרות אתר בישולים, שיגישו לקהל את מנות הדגל שלהם. הכניסה לאירוע חופשית. ההשתתפות בסדנאות כרוכה בהרשמה מראש באתר בישולים ובתשלום מוזל של 190 ש"ח לאדם (במקום 290 ש"ח).
האירוע בפייסבוק: https://www.facebook.com/events/1413081422310964/
|
אתר האירוע: http://www.bishulim.co.il/
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה